Buurman: Vuurman

Buuman: Vuurman

Vuurman, wat doet u nu?

In de zomer van 2021 stak Geert Verdickt, bekend van Buurman en radiosingles als ‘London Stansted’, ‘Bladeren van goud’ en ‘Elk einde is een nieuw begin’, tien keer een zomers kampvuur aan en werd Vuurman. Hij nodigde mensen uit met een apart verhaal om mee aan het vuur te komen zitten.

Er was de man die zijn rug brak maar van Engeland naar Frankrijk zwom. De negentigjarige met Joodse roots, die haarfijn vertelt hoe hij als elfjarig jongentje in 1943 van de

Deportatiet rein sprong. De seingever die zich vergiste in de ontknoping van de wielerkoers.

De professor uit De Haan die Geert meenam naar ‘zijn’ deeltjesversneller in CERN, Zwitserland, enz…

Tien grote verhalen, kleine verhalen, bijzondere verhalen. Pakkend, verrassend, diepmenselijk. In maart 2022 volgde een voorjaar vol releases en aandacht voor Vuurman…Buurman. Want van elk vuurgesprek

werd een volledige podcast uitgebracht met telkens een bijhorende single van Buurman, gebaseerd op de verhalen van de vuurgas ten. Tien weken Vuurman, tien weken Buurman, met in mei ’22 een plaat voor nog eens een extra zomer vol vuur. Nu wordt het vizier terug op de theaters gericht voor een tour die de verhalen, songs en sfeer van de vuurgesprekken naar het podium vertaalt. Aangevuld met Buurman – klassiekers.                                           

Zaterdag 28 oktober 2023 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 26 >< ADD : € 28

Als extraatje bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om een verlengstuk aan je culturele avond te breien. Zo kan je bij elk optreden genieten van een verse menu, verzorgd door het fantastische team van Bistroo Tabloo. Zij bieden bij elk optreden een steeds wijzigend buffet (vlees, vis, vegetarisch én seizoensgebonden) aan. Reserveer deze kans samen met je ticket en misschien zit jij wil tussen de artiesten te genieten van al dit lekkers?

BUFFET & VOORSTELLING: € 48