Eva De Roovere: Hier en Nu

Eva De Roovere: Hier en Nu

In Vierklank.

Met Ewout Pierreux (toetsen), Toon Van Dionant (drums) en Boris Schmidt (bas), die hun sporen verdienden bij onder meer Toots Thielemans, Philip Catherine, Jef Neve, Melanie De Biasio, Tutu Puoane, Robin Verheyen, Brussels Jazz Orchestra e.a

De ontmoeting met deze drie muzikanten duwt Eva’s muziek in een avontuurlijke richting die elke avond opnieuw inspireert. Haar sterke Nederlandstalige popsongs kunnen het aan om gekneed te worden naar iets wat is gestoeld op spelen in het moment. Noten en ritmes beginnen een nieuw leven te leiden. Hierdoor zal het voor zowel artiest als luisteraar telkens fris klinken: muziek die voor iedereen keer op keer te herontdekken valt.

De harmonische rijkdom van een vierklank weerspiegelt de speelsheid en de interactie van dit viertal.

Zaterdag 27 april 2024 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 24 >< ADD : € 26

Als extraatje bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om een verlengstuk aan je culturele avond te breien. Zo kan je bij elk optreden genieten van een verse menu, verzorgd door het fantastische team van Bistroo Tabloo. Zij bieden bij elk optreden een steeds wijzigend buffet (vlees, vis, vegetarisch én seizoensgebonden) aan. Reserveer deze kans samen met je ticket en misschien zit jij wil tussen de artiesten te genieten van al dit lekkers?

BUFFET & VOORSTELLING: € 46