Guy Verlinde & The Artisans of Solace

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische blues scene en toerde met zijn band ‘The Mighty Gators’ non-stop door Europa. Hij nam op 11 jaar tijd 12 albums op en speelde in verschillende prestigieuze clubs en op internationale festivals, waar hij de affiche deelde met grootheden als: BB King, John Fogerty, Tony Joe White, Santana, John Hiatt, Canned Heat, Jeff Beck … 

Ook in Dessel en omstreken is Guy Verlinde geen onbekende meer voor de bluesliefhebber.

The Artisans of Solace zijn een schare topmuzikanten waarmee hij in het verleden vele muzikale kilometers aflegde. De ritmesectie bestaat uit Karl Zosel en Benoit Maddens, die ook bij ‘The Mighty Gators’ de backbone waren. Daarnaast vormen de twee veelzijdige multi-instrumentalisten Tom Eylenbosch en Olivier Vander Bauwede, die meesters zijn in het kleuren met klank, het muzikale sluitstuk van de band.

Het wordt een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding, … maar vooral over de positieve kracht van muziek. Een niet te missen concert met dromerige, akoestische en verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen!

Bang van blues, maar toch benieuwd? Dit is dé opstap die je zal overtuigen.

14/10/2022 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 15 >< ADD : € 17