Jimmenas: All-In

Jimmenas: All-In

CC Toendra geeft graag een podium aan Kempische artiesten en dit jaar zijn er de acteurs van het gezelschap Jimmenas te gast. Sinds 2001 verspreidt dit gezelschap absurde humor via kortfilms en live theater (Tokyo Boys, Hells Bells). In Tabloo nemen ze jullie mee op een heuse all-in vakantie.

Dirk en George zijn al jaren bevriende collegaʼs. De twee doorwinterde kantoortijgers zien
zichzelf als de ʻsfeermakersʼ van de afdeling facturatie. Omdat ze op het werk onafscheidelijk zijn, vonden ze het een goed idee om samen met hun vrouwen Wendy en Leen op vakantie te gaan in een all-in resort. Op het eerste zicht kan hun vriendschap hier
alleen maar hoogtij vieren maar dat lijkt al snel iets te simpel geredeneerd.

Al meer dan 20 jaar zoekt theatergezelschap Jimmenas humor op plaatsen waar de paden nog niet platgetreden zijn. De humor plakt hierbij tegen de tragedie als kop tegen munt. De personages zijn van vlees en bloed en de situaties lijken alsof je ze zelf hebt meegemaakt.
Met de voorstellingen Tokyo Boys en Hells Bells speelde Jimmenas enkel voor uitverkochte zalen. Dat willen ze graag nog eens herhalen. Boeken dus! Het is All-in!

Acteurs: Dominique Mondelaers, Marc Van Braeckel, Sofi e Vervloet en Inge Vos
Regie: Jan Geers
Scenario: Dominique Mondelaers

http://www.jimmenas.be

Zaterdag 17 februari 2024 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 16 >< ADD : € 18

Als extraatje bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om een verlengstuk aan je culturele avond te breien. Zo kan je bij elk optreden genieten van een verse menu, verzorgd door het fantastische team van Bistroo Tabloo. Zij bieden bij elk optreden een steeds wijzigend buffet (vlees, vis, vegetarisch én seizoensgebonden) aan. Reserveer deze kans samen met je ticket en misschien zit jij wil tussen de artiesten te genieten van al dit lekkers?

BUFFET & VOORSTELLING: € 38