Kris Wauters, Klaas Delrue & Jan De Campenaere: Song Circle

Kris Wauters, Klaas Delrue & Jan De Campenaere: Song Circle

De opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal. Zet drie boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek. Niks in de handen, niks in de mouwen. Met de kracht van hun liedjes en hun stem, met spontane gesprekken over het hoe en waarom, in wisselwerking met elkaar en met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.

Kris Wauters kennen we als de helft van Clouseau, dé grootste Nederlandstalige band van ons land. Als songwriter schreef Kris talloze hits, van Altijd heb ik je lief over En dans tot Wil niet dat je weggaat. Classics waar niemand nog omheen kan.

Klaas Delrue is de man achter Yevgueni. Hij schrijft liedjes die groots zijn vanuit hun kleine, alledaagse herkenbaarheid. Als Ze Lacht, Propere Ruiten, Adem, Nieuwe Meisjes, … Ontroerend én meezingbaar.

Jan De Campenaere noemt zichzelf ook wel eens Venus In Flames. Songwriting is zijn lust en zijn leven. Hij scoorde zelf met Better Man, Dance With Me of Hanging On, maar schrijft ook graag liedjes voor andere artiesten, van Ibe tot Dana Winner of Barbara Dex.

Kris, Klaas en Jan zijn hier samen méér dan de som der delen. Drie stemmen in een unieke samenwerking. Song Circle: over het leven, over de muziek, over jij en ik.  Ontspannen, ongedwongen en hartverwarmend.

Vrijdag 15 september 2023 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 24 >< ADD : € 26

Als extraatje bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om een verlengstuk aan je culturele avond te breien. Zo kan je bij elk optreden genieten van een verse menu, verzorgd door het fantastische team van Bistroo Tabloo. Zij bieden bij elk optreden een steeds wijzigend buffet (vlees, vis, vegetarisch én seizoensgebonden) aan. Reserveer deze kans samen met je ticket en misschien zit jij wil tussen de artiesten te genieten van al dit lekkers?

BUFFET & VOORSTELLING: € 46