Nigel Williams: De weg kwijt

Nigel Williams: De weg kwijt

Is het een gevolg van de dreigende klimaatverandering? Van een almaar vreemder wordende gedigitaliseerde wereld? Van het ouder worden? Is Nigel Williams de weg kwijt?

Niet echt, maar hij heeft in het leven wel dikwijls de verkeerde afrit genomen.

Niet verwonderlijk als zijn grootste afwijking zijn uitgesproken mening is. Een mening, niet altijd gevormd met kennis van zaken, maar wel met kennis van wat mensen grappig kunnen vinden. Nigel is altijd een beetje een outsider geweest, iemand die naar het grotere geheel kijkt en niets anders kan dan er hard om lachen. In De weg kwijt neemt hij ons mee in zijn vertwijfelde hoofd als hij doorheen de verwarring van het moderne leven op zoek gaat naar de juiste weg.

Vrijdag 19 januari 2024 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 22 >< ADD : € 24

Als extraatje bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om een verlengstuk aan je culturele avond te breien. Zo kan je bij elk optreden genieten van een verse menu, verzorgd door het fantastische team van Bistroo Tabloo. Zij bieden bij elk optreden een steeds wijzigend buffet (vlees, vis, vegetarisch én seizoensgebonden) aan. Reserveer deze kans samen met je ticket en misschien zit jij wil tussen de artiesten te genieten van al dit lekkers?

BUFFET & VOORSTELLING: € 44