Sennek: Eurovision unplugged

Sennek: Eurovision Unplugged

Doet de naam Sennek je nog een belletje rinkelen? Het is de artiestennaam van Laura Groeseneken. In 2018 vertegenwoordigde ze ons land op het Eurovisie-songfestival in Lissabon met het nummer ‘A matter of time’ wat ze samen met Alex Callier (Hooverphonic) schreef.

Maar Laura (Sennek) is veel meer dan dat ene songfestival nummer. Zo deelde ze onder meer het podium met Ozark Henry, Daan, Mauro, Tom Helsen, André Brasseur en Willy Sommers.

Met deze tour brengt Sennek haar favoriete Eurovisie songfestival nummers in haar eigen stijl. Denk aan de klassieke songs van het bekende festival, maar zonder glitter en vuurwerk. Cosy, warmte, gezelligheid en intimiteit zijn de kernwoorden van dit unieke optreden. De nummers bewerkte ze zorgvuldig samen met getalenteerde pianist Didier Deruyter, waarmee ze eerder al het podium deelde tijdens hun tour voor Ozark Henry.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door Christophe de Visscher op contrabas en Toon van Dionant op drums.

Zaterdag 4 mei 2024 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 24 >< ADD : € 26

Als extraatje bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om een verlengstuk aan je culturele avond te breien. Zo kan je bij elk optreden genieten van een verse menu, verzorgd door het fantastische team van Bistroo Tabloo. Zij bieden bij elk optreden een steeds wijzigend buffet (vlees, vis, vegetarisch én seizoensgebonden) aan. Reserveer deze kans samen met je ticket en misschien zit jij wil tussen de artiesten te genieten van al dit lekkers?

BUFFET & VOORSTELLING: € 46