Wigbert: Wij twee

Wigbert: Wij twee

Wigbert viert zʼn dertig jaar carrière met een solotour: Wij Twee, eveneens de titel van zijn zesde soloplaat en alweer een juweel.

Zijn stem is, gepokt-gemazeld-nog warmer geworden, maar belangrijker: hij beschikt over datgene waar elke muzikant naar op zoek is: een eigen stijl.

Die houdt het midden tussen pure pop, blues in de beste New-Orleans traditie en zwierige funk. Ja, natuurlijk kent u zijn ʻEbbenhout Bluesʼ, het was zijn grootste hit. Maar luister naar ʻJohanna/Joeyʼ, ʻEen Echte Manʼ, ʻHuilen Naar De Maanʼ en nieuwe classics als ʻAltijd Beterʼ,
ʻKan Nietʼ en ʻWij Tweeʼ en je hebt meteen één van de mooiste Best Ofʼs die je je in het Nederlands taalgebied kan dromen.

Eén man – plus zijn favoriete gitaren – zingt en vertelt over zijn muziek, de verhalen achter de songs, zijn indrukken en passies, in een dialoog met het publiek. Veel authentieker wordt rootsmuziek in het Nederlands niet gemaakt.

Zaterdag 13 januari 2024 >< 20:15

Tabloo

VVK : € 18 >< ADD : € 20

Als extraatje bieden we jullie dit jaar de mogelijkheid om een verlengstuk aan je culturele avond te breien. Zo kan je bij elk optreden genieten van een verse menu, verzorgd door het fantastische team van Bistroo Tabloo. Zij bieden bij elk optreden een steeds wijzigend buffet (vlees, vis, vegetarisch én seizoensgebonden) aan. Reserveer deze kans samen met je ticket en misschien zit jij wil tussen de artiesten te genieten van al dit lekkers?

VOORSTELLING & BUFFET: € 40